Miért kell nekem öntözőrendszer?


Ha nem vagyunk munkanélküliek vagy nyugdíjasok,akkor lássuk be csak egy kimerítő nap után tudjuk átlocsolni a kertünket,legrosszabb esetben slagot rángatva magunk után.Igaz,ez nem minden esetben ilyen szörnyű,mivel olykor kikapcsolódásnak tekintjük és szívesen csináljuk.Viszont mivan akkor,ha elutazunk hosszabb-rövidebb időre és nem tudunk locsolni?!


Kertépítés és az öntözőrendszer!

Költséghatékonyan és legpraktikusabb fenntarthatósággal tervezzük meg kertjét.

Azzal hogy időt spóroljon, automata rendszerrel szereli fel kertjét. Legtöbb esetben a kert is szebb lesz egy éven belül. Az egyenletes víz elosztást a növények is jobban szeretik. 

Amikor a kerttervezésbe belekezdünk, úgy tervezzük meg a kertet, hogy próbálunk fenntartásban is gondolkozni, sőt költség hatékonyan is. De ki szeretne olyan kertet, amelyben csak egyenes vonalakat látni semmi törést, ívet? Igen egy négyzetes területet könnyebb be öntözni mint egy íveset, de vannak kompromisszumok is. Ha érdekli, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Meglévő kertben.


Egy másik eset,mikor egy kertet szeretnénk locsolórendszerrel felszerelni,de magát a kertet nem szeretnénk teljes mértékben átalakítani. Ebben az esetben tudnunk kell,hogy a kert egy kisebb átalakuláson mégis átesik,mivel az esetlegesen már kialakított gyepfelület bizonyos részein sérülni fog. Ezeket a sérüléseket utólag pótolni lehet gyepszőnyeggel ill.a területünkön előzőleg felszedett gyeppel.

Felmérés menete! Árajánlat.

Mindkét esetben a felmérést csak személyesen tudjuk elvégezni. Online semmiképpen nem tudunk árat mondani akármennyire is szeretnék. Hiába küld tervrajzot, a pontos adatokat nem tudja felmérni, így ajánlatot nem tudunk tenni. 

Figyelembe kell vennünk a víz forrás helyét -kút,városihálózat,ciszterna-,az árnyékos terület nagyságát ill. az öntözéskor előforduló szennyeződések elkerülése érdekében a meglévő kerti utakat (a vasas víz kicsapódik a járdán).

Ezek az alapvető dolgok,amelyek felmerülhetnek egy felmérés közben.


Miután a kertet megrajzoltuk és a szórófejeket is beterveztük,e-mailban megküldjük Önnek a teljes anyag listát,ami a következőket tartalmazza.


Az ajánlat tartalmazza a következőket.

 
felmérési adatok
  - betervezett anyagok mennyisége
  - távolságok
  - zónák nyomásértékei, fogyasztásai
  - intenzitás, futásidők
  - külön láthatóak az anyagköltségek és a munkadíjak tételei

Ha Ön is szeretne árajánlatot kérni tőlünk vegye fel velünk a kapcsolatot.