Fűre, dísznövénynek szabályozott szerves és műtrágyák.

Műtrágyák 

Fűre, dísznövénynek szabályozott szerves és műtrágyák.

13 termék található a kategóriában.
per oldal
0 Ismertető(k)
21 025 Ft‎

A Landscaper Pro All Round bármilyen kerti gyepfelületen használható. Egyedi kidolgozásának köszönhetően tartós tápanyagforrást biztosít a gyep számára. Jól kiegészíthető a Mohásodás csökkentő (Moss Control) és Gyomirtós (Weed Control) gyepműtrágyákkal. A gyönyörű gyepszín érdekében magnéziumot is tartalmaz.

0 Ismertető(k)
25 946 Ft‎

A Landscaper Pro Flora Szegélynövényekhez, virágágyásokhoz használható. A műtrágya tartós tápanyagforrást biztosít a növények számára. Virágágyások, fák és cserjék kezelésére, valamint virágtartókban, balkonládákban is használható.Egyedi összetétele hosszan tartó, bőséges virágzást és egészséges növekedést tesz lehetővé a növények és virágok számára.

0 Ismertető(k)
20 352 Ft‎

A Landscaper Pro Full Season Hosszú hatástartamú gyepműtrágya. Tápanyagtartalma 8-9 hónapon keresztül fokozatosan oldódik be, és válik elérhetővé a fű számára. Ennek köszönhetően kiegyensúlyozott gyökér- és hajtásfejlődést eredményez.

0 Ismertető(k)
20 701 Ft‎

A landscaper Pro Weed Control gyomosodás elleni műtrágya szabályozott feltáródású, mely könnyedén segít megszabadítani a gyepet a legtöbb kétszikű gyomfajtól, majd tápanyagokkal látja el a gyepet, hogy az rövid idő alatt benőhesse a gyom helyén maradt kopasz foltokat.

0 Ismertető(k)
19 018 Ft‎

A Landscaper Pro Maintenance rövid hatástartamú műtrágyával gyors és látványos hatás érhető el.

0 Ismertető(k)
19 241 Ft‎

A Landscaper Pro New Grass Gyepstarter a megfelelő választás új gyepfelület kialakításához. A csíranövények kiegyensúlyozott fejlődését segíti elő. Meglévő gyepek felülvetésénél az egyenletes tápanyag-eloszlásnak köszönhetően a fiatal növény érzékeny gyökerei nem sérülnek.

0 Ismertető(k)
18 739 Ft‎

A Landscaper Pro Pre-Winter Őszi-téli felkészítő gyepműtrágya szabályozott feltáródású nitrogén-hatóanyagai csak akkor válnak a növény számára felvehetővé, ha arra az időjárási körülmények is megfelelnek. 4-5 hónapos hatástartama segít abban, hogy a gyep jó kondícióba kerüljön, és elviselje a tél okozta stresszt.

0 Ismertető(k)
17 393 Ft‎

A Landscaper Pro Shade Special egy olyan, mohásodást megelőző és csökkentő műtrágya, ami serkenti a fű fejlődését is.Hatása már a kiszórás után néhány nappal igen látványos.Magas vastartalmának köszönhetően zöldítő hatású, a moha számára azonban kedvezőtlen környezetet biztosít.Magas nitrogéntartalmának szerepe kettős; egyrészt segíti a vasion felvételét,...