Robotfűnyíró telepítés újonnan kialakított kertben talán az egyik legjobb döntés,mivel a Gardena Sileno családhoz alakítjuk a kertet. Igen, joggal merül fel a kérdés hogy egy robot nem működik kompromisszumok nélkül a kertben.A robotfűnyírót úgy alakítjuk ki a kerthez, hogy minden ponton a szegélyt szépen nyírja le. A gyepben lévő terep tárgyakat kikerülje és akár ütközés nélkül gondosan le vágja a füvet.

Mi történik a gyeppel amikor a Gardena Sileno City dolgozik? 

Roboton lévő penge készlet gondoskodik a tökéletes vágásról. Mivel a Robot annyira kevés füvet vág minden nap,így a keletkezett nyesedék szinte azonnal el rohad és láthatatlan marad. Napi rendszeres nyírás azt eredményezi, hogy a fű mindig a kívánt magasságban lesz.

Tökéletes vágás.Alacsonyabb költségek.

Páratlan vágás.

A borotvaéles kések olyan gyepminőséget garantálnak, amely hagyományos kések használatával nem érhető el, az apróra vágott nyesedék pedig tökéletes és természetes trágyázásról gondoskodik.

Alacsony négyzetméteri költségek.

A robotfűnyíró egész nap fáradhatatlanul és költséghatékonyan dolgozik, így Ön hasznosabb és nyereségesebb feladatokra koncentrálhat.

Professzionális vezérlés.

A fűnyírókat bárhonnan megfigyelheti és kezelheti – okostelefonjáról, táblagépéről, laptopjáról vagy a világ bármely pontjáról.