Robotfűnyíró telepítés újonnan kialakított kertben talán az egyik legjobb döntés,mivel a Gardena Sileno családhoz alakítjuk a kertet. Igen joggal merül fel a kérdés hogy egy robot nem működik kompromisszumok nélkül a kertben.A robotfűnyírót úgy alakítjuk ki a kerthez, hogy minden ponton a szegélyt szépen nyírja le. A gyepben lévő terep tárgyakat kikerülje és akár ütközés nélkül gondosan le vágja a füvet.

Mi történik a gyeppel amikor a Gardena Sileno City dolgozik? 

Roboton lévő penge készlet gondoskodik a tökéletes vágásról. Mivel a Robot annyira kevés füvet vág minden nap,így a keletkezet nyesedék szinte azonna el rohad és láthatatlan marad. Napi rendszeres nyírás azt eredményezi hogy a fű mindig a kívánt magasságban lesz.

Tökéletes vágás.Alacsonyabb költségek.

Páratlan vágási.

A borotvaéles kések olyan gyepminőséget garantálnak, amely hagyományos kések használatával nem érhető el, az apróra vágott nyesedék pedig tökéletes és természetes trágyázásról gondoskodik.

Alacsony négyzetméteri költségek.

Az robotfűnyíró egész nap fáradhatatlanul és költséghatékonyan dolgozik, így Ön hasznosabb és nyereségesebb feladatokra koncentrálhat.

Professzionális vezérlés.

A fűnyírókat bárhonnan megfigyelheti és kezelheti – okostelefonjáról, táblagépéről, laptopjáról vagy a világ bármely pontjáról.