Alglets 10 db/doboz

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Alglets - 10 db/doboz Hatásos zöld és fonalalga ellen is! 1 db/1000 l víz

3 970 Ft‎

A VELDA cég által kifejlesztett, enzimeket is tartalmazó pezsgőtabletták a tó vizét algamentessé teszik, illetve megakadályozzák az új algák (fonalas alga vagy zöld alga) képződését.

Hatása:

Megfelelő adagolás mellett a halakra és a vízinövényekre nem ártalmas, azonban az algákat elpusztítja, és növekedésüket megakadályozza.
A pezsgő-tablettákat egyenesen a tóba kell dobni, melyek a vízben pezsegve tökéletesen feloldódnak és a vízben eloszlanak.

Felhasználás:

Fontos, hogy a tó víztartalma a lehető legpontosabban legyen meghatározva.

Egy tabletta 1000 liter vízhez szükséges (kisebb előre gyártott tavak esetén lehetséges a tablettát felezni és/vagy negyedelni is!)

Töredék értékeknél (pld. 2830 liter tóvíznél) kerekítse lefelé a szükséges tabletta-mennyiséget és ez esetben pld. 2,75 tablettát használjon egy kezelésre!

A tablettákat (kis tavaknál kisebb darabokra törve) lehetőleg növénymentes helyeken dobja a vízbe! Ha a tablettákat kézzel megfogta, utána mosson kezet!

Ajánlások az ALGLETS pezsgőtabletták felhasználásához:

  • Ajánlatos a tóvíz PH és GH értékét a használat előtt ellenőrizni! Alacsony GH-8 és PH-7 alatti értéknél csak fele mennyiség ALGLETS-re van szükség!

  • Sok hal és melegebb időjárás esetén a tabletták feloldódása a vízben átmeneti oxigénhiányt okozhat, ennek kiküszöbölésére a tabletták adagolásával együtt vízfeltöltést vagy megnövelt vízforgatást kell alkalmazni!

  • Sok hal esetén úgy kell a tablettákat a tóvízbe helyezni, hogy a halak ne tudjanak enni belőle! A Gyártó és forgalmazó minden felelősséget elhárít magától!

  • ALGLETS tablettás kezelésnek hosszú ideig jó hatása van, ezért legfeljebb két hét eltelte után lehet/ célszerű a kezelést megismételni!

Még nem érkezett hozzászólás.

Írd meg véleményed

Alglets 10 db/doboz

Alglets 10 db/doboz

Alglets - 10 db/doboz Hatásos zöld és fonalalga ellen is! 1 db/1000 l víz

Kapcsolódó termékek