Pond Clear 1l

ez a termék jelenleg nincs készleten,

Pond Clear - néhány óra alatt a szennyezett vizet kristálytiszává teszi, elpusztítja a zöldalgát (10000 l vízhez) (Teichlar)

5 210 Ft‎

Hatása:
Környezetbarát, nagyobb kiszerelésű „tóvíz-derítő biokémiai adalék”, melynek alkalmazása nagyobb vízvolumenű tavaknál gazdaságos. Hatása hasonló az előző termékekhez.
Általános esetekben 50 ml adalékot kell 150 liternyi tóvízhez számolni.

A POND CLEAR adalékot főként lágyvizű ≤ 8  pH és  alacsony  ≤ 8  GH vízkeménységű  tavaknál ajánlott alkalmazni, mely értékeknél elegendő 25 ml POND CLEAR 150 liter tóvízhez.


Használata:

Ügyelni kell arra, hogy az algairtás (mivel az algák nagy oxigén-termelők) következtében ne következzen be pld. halastavaknál nagy oxigén-vesztés!

Használat előtt a terméket jól fel kell rázni, és a tóban levő víz mennyiségét és PH-értékét ill. GH-GK értékeit (a kapható „vízminőség teszterrel”) a lehető legpontosabban meg kell határozni. Célszerű a szükséges mennyiségű POND CLEAR folyadékot cca. 5-6 liter csapvizet tartalmazó öntözőkannában összekeverve, egyenletesen ráöntözni a tóvíz felszínére.

A kezelés után a hatás 6 órán belül megmutatkozik. Erre az időre minden vízforgatást (pumpa, csobogó, stb) le kell állítani. A tóvízben levő szerves hulladékok ez alatt az idő alatt kis foltokban összeállnak, melyeket célszerű hálóval vagy a  „CLEAN MAGIC ” mechanikus tóvízüledék eltávolítóval kiszűrni.

Még nem érkezett hozzászólás.

Írd meg véleményed

Pond Clear 1l

Pond Clear 1l

Pond Clear - néhány óra alatt a szennyezett vizet kristálytiszává teszi, elpusztítja a zöldalgát (10000 l vízhez) (Teichlar)

Kapcsolódó termékek