Szökőkút, csobogó - kertbe vagy teraszra

In: Termékeink Hit: 5562
Kerit csobogókat hova és mikor teszünk? Van mikor a kerti tavat nem tudunk a kertben elhelyezni, de a víz jelenlétété szeretnék benne tudni.
Amikor szőkökútat teszünk a kertbe akkor minden esetben kell egy áram forrás a kiszemelt helyre.




Ha szeretnél valami szépséget hozzáadni a kertedhez, vagy vásárolni egy ajándékot valakinek, nézd meg az új szabadtéri szökőkutakat! Ezek a gyönyörű kerti szökőkutak hozzáadnak egyfajta varázst kertünk díszítéséhez.


Kerti csobogó - Acqua Arte szett Memphis
Ez a bájos kültéri szökőkút csodálatos a kertdekoráció részeként. 


Klasszikus hangulatú csobogó kertbe, teraszra vagy télikertbe. Kerámiából készült, antik amfóra megjelenéssel. Kiválóan illeszkedik a mediterrán vagy klasszikus stílusú ház teraszára, kertjébe. Csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja a vizet.



Természetközeli megjelenésű, színében és formájában is alkalmazkodik a kert hangulatához. Különösen jól illik vidéki házak kertjébe vagy teraszára, éttermek, pincészetek dekorációjaként. A csobogó finom hangja nagyon kellemes hangulatot varázsol a kertbe. 


Különleges, fatörzs formájú, hangulatos csobogó kertbe, teraszra vagy télikertbe. Nem csak csobogóként, hanem a nyári hőségben madáritatóként is használható. Természetközeli megjelenésű, színében és formájában is alkalmazkodik a kert hangulatához. LED világítással szerelve az esti órákban is kellemes megjelenést biztosít. A csobogó finom hangja nagyon kellemes hangulatot varázsol a kertbe.

Ha szeretnél többet tudni a kerti csobogókról akkor a linkre kattintva tájékozódhatsz és,ha valami felkelti az érdeklődésedet akár rendelni is lehet.

TOVÁBBI KERTI SZÖKŐKÚT, CSOBOGÓ - KERTBE TERASZRA